ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ
ΣΥΚΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ


 

Το διόρωφο πέτρινο σπίτι βρίσκεται στο χωριό Συκιά του δήμου Λιδωρικίου, στο νομό Φωκίδας. Έχει εμβαδόν 60 τ.μ. και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι. Απέχει 20 km από το Λιδωρίκι και 110 Km από την Πάτρα.

Το χωριό Συκιά είναι χτισμένο σε υψόμετρο 710 μέτρων. Βρίσκεται κάτω από τη κορυφή της Πυραμίδας της Γκιώνας (υψόμετρο 2510 μέτρα), και έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη ορθοπλαγιά της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων.

Στη τιμή ενοικίασης περιλαμβάνεται πλήρες πρωινό με αυθεντικά τοπικά προϊόντα, καθώς και η δυνατότητα μαγειρέματος από τους φιλοξενούμενους με δικά μας αυθεντικά υλικά, χωρίς επιβάρυνση. Παραγγελίες κρέατος από συνεργαζόμενο δικό μας κρεοπωλείο, καθώς και παραδοσιακό φαγητό μαγειρεμένο από εμάς, προσφέρεται κατόπιν ειδικής συνεννόησης.

Οι προτεινόμενες εκδρομές μπορεί να γίνονται από τους φιλοξενούμενούς μας με δικό τους μέσο, σύμφωνα με τις παρεχόμενες από εμάς πληροφορίες. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, ή μόνον οδηγού, μετά από ειδική συνεννόηση.

Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο διαχειριστής του σπιτιού, Βαγγέλης Μαυρομάτης.

Βαγγέλης Μαυρομάτης: κινητό: +30 694 552.5178, e-mail: vangelismavro@gmail.com

Τιμές ενοικίασης & τρόποι καρατήσεων