Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


 

Ένα σπίτι στη θάλασσα, έγινε η αφορμή για ένα κάλεσμα. Ένα κάλεσμα γνωριμίας με τη δικιά μας Χώρα. Μια Χώρα τόσο παλιά όσο ο Χρόνος, μυθική σαν παραμύθι, ανόθευτη, πηγαία, αληθινή. Μια Χώρα καλά κρυμμένη πίσω από τη μάσκα της μαζικής τουριστικοποίησης, παρούσα όμως στον ταξιδιώτη που θα αναζητήσει τη διαχρονική της ιδιαιτερότητα.

Λέγαμε κάποτε μεταξύ φίλων, ότι Ελλάδα είναι ο Τόπος. Ελλάδα είναι οι ατέλειωτες βουνοκορφές με τις μικρές κοιλάδες και τα  ψαροχώρια στους απάνεμους κολπίσκους. Ελλάδα είναι τα δάση όπου φυτρώνουν άγρια μανιτάρια και οι λιμνοθάλασσες που ξεκουράζονται τα διαβατάρικα πουλιά.Οι λειμώνες που καλπάζουν άγρια άλογα και οι κάθετες ορθοπλαγιές που μετεωρίζονται τα αρπακτικά. Αυτή η Ελλάδα, έχει ατέλειωτες ιστορίες σαν τα παραμύθια της γιαγιάς στο τζάκι, αυτή η Ελλάδα έχει ανόθευτες γεύσεις σαν τον ανθότυρο που ωριμάζει στη στάνη, αυτή η Ελλάδα αναδίδει τις δικές της μυρωδιές, σαν το τσαγερό που βράζει το τσάι, το μαζεμένο στις πλαγιές αιώνιων βουνών.

Αυτή η Ελλάδα είναι η Ελλάδα του Κόσμου, είναι η πατρίδα του καθενός που θέλει να την επιλέξει και να την ανακαλύψει. Διότι τελικά, είναι ο Τόπος που δημιουργεί τους ανθρώπους. Είναι ο Τόπος που δημιούργησε εμάς. Και αν ακόμα εμείς που τον κατοικούμε ξεριζωνόμασταν για πάντα, αυτός ο Τόπος είναι τόσο δυνατός που θα έκανε τους νέους του κατοίκους ολόϊδιους με εμάς.

Grecorama σημαίνει το όραμα μιας διαχρονικής, φυσικής Ελλάδας.

 Σε αυτό το όραμα καλούμε τους επισκέπτες μας να δοκιμάσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, μία αυθεντική εμπειρία επαφής με το θαύμα της Ελληνικής φύσης και των ανθρώπων της.

Τιμές ενοικίασης & τρόποι καρατήσεων