ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


 
Το Grecorama είναι μια προσπάθεια μετάδοσης ενός τρόπου ζωής και επαφής με τη φύση και τους ανθρώπους της. Ψυχή και οραματιστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Νεοκλής Γεωργόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Νεοκλής Γεωργόπουλος

 

Το όραμά του ενστερνίστηκε μια ομάδα φίλων, που ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλλε στη δημιουργία και τη λειτουργία αυτού του εγχειρήματος.

Το σπίτι στο Μονοδένδρι Πατρών χτίστηκε το 1989 από ένα ζευγάρι συνταξιούχων τραπεζικών υπαλλήλων, την Αγγελική και τον Ανδρέα Γεωργόπουλο, που επένδυσαν σε αυτό τους κόπους και τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής.

Σήμερα το σπίτι συντηρείται από τη δεύτερη και την τρίτη γενιά της οικογένειας, τον Νεοκλή Γεωργόπουλο και την κόρη του Αγγελική, φοιτήτρια Ιατρικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Βαγγέλης Μαυρομάτης

Ο επιβλέπων το σπίτι και το κτήμα και υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Βαγγέλης Μαυρομάτης. Αυτός επιμελήθηκε την ανακαίνιση του σπιτιού και αυτός είναι που θα βοηθήσει στην υλοποίηση κάθε αιτήματος των επισκεπτών.

 

Βούλα Ζώη

Την καθαριότητα των χώρων και την συνολική επιμέλεια του σπιτιού έχει η Βούλα Ζώη, φίλη της οικογένειας.

 

Δημήτρης Παπανδρόπουλος

Το κομμάτι των οικολογικών αναζητήσεων, της συλλογής άγριων μανιταριών, της παρακολούθησης πουλιών και της επίσκεψης σε υγροβιότοπους καλύπτει ο Δημήτρης Παπανδρόπουλος.

 

Θόδωρος Καμπέρος

Τα θέματα Ιππασίας επιμελείται ο Θόδωρος Καμπέρος. Οικονομολόγος και παιδικός φίλος της οικογένειας, ιππέας και δάσκαλος ιππασίας ο ίδιος, διατηρεί δικά του άλογα, στάβλους και στίβο αθλητικής ιππασίας στην Καμενίτσα Αχαΐας.

 

Κατερίνα Κολλύρου

Τις αναρριχητικές εξορμήσεις στην ορθοπλαγιά της Συκιάς στην Γιώνα, στα Μαύρα Βουνά στην Καλόγρια της Αχαϊας και στο Αλεποχώρι του Ερύμανθου, αναλαμβάνει η Κατερίνα Κολλύρου, υπεύθυνη πολλών σχολών αναρρίχησης.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.) και έχει εμπειρία στις σημαντικότερες ορθοπλαγιές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

 

Τιμές ενοικίασης & τρόποι καρατήσεων