ΤΟ ΣΠΙΤΙ

< Πίσω


 

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Κοκκινιάς στον οικισμό "Λόφος Μονοδενδρίου" Πατρών. Είναι μέσα σε κτήμα 5 στρεμμάτων με ελιές, σε απόσταση 8 km από το κέντρο της Πάτρας. Έχει εμβαδόν 180 τ.μ. και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σοφίτα με μπάνιο, κουζίνα και ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και θέα στον Πατραϊκό Κόλπο.

Απέχει 800 μέτρα από τη παραλία Μονοδενδρίου και δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου με κυπαρρίσια, επάνω από τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Η θέα προς τη Δύση αγκαλιάζει όλο τον Πατραϊκό κόλπο και στεφανώνεται στο βάθος από τα νησιά του Ιονίου, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Το σπίτι χτίστηκε το 1989 από ένα ζευγάρι συνταξιούχων τραπεζικών υπαλλήλων, την Αγγελική και τον Ανδρέα Γεωργόπουλο, που επένδυσαν σε αυτό τους κόπους και τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής. Σήμερα το σπίτι συντηρείται από τη δεύτερη και την τρίτη γενιά της οικογένειας, τον Νεοκλή Γεωργόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και την κόρη του Αγγελική, φοιτήτρια Ιατρικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα κατοικίδια ζώα των φιλοξενουμένων είναι ευπρόσδεκτα. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τις συνθήκες διαμονής τους καθώς και για την παροχή ιατρικής φροντίδας, αν χρειαστεί.Φωτογραφίες

Τιμές ενοικίασης & τρόποι καρατήσεων