ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ
ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ ΠΑΤΡΩΝ


 

Το σπίτι, που έχει εμβαδόν 180 τ.μ., βρίσκεται στον οικισμό "Λόφος Μονοδενδρίου" Πατρών κα είναι μέσα σε κτήμα 5 στρεμμάτων με ελιές, σε απόσταση 8 km από το κέντρο της Πάτρας. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σοφίτα με μπάνιο, κουζίνα και ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και θέα στον Πατραϊκό Κόλπο.

Απέχει 800 μ από τη παραλία Μονοδενδρίου και δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου με κυπαρρίσια.

Η θέα προς τη Δύση αγκαλιάζει όλο τον Πατραϊκό κόλπο και στεφανώνεται στο βάθος από τα νησιά του Ιονίου, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Στη τιμή ενοικίασης περιλαμβάνεται πλήρες πρωινό με αυθεντικά τοπικά προϊόντα, καθώς και η δυνατότητα μαγειρέματος από τους φιλοξενούμενους με δικά μας αυθεντικά υλικά, χωρίς επιβάρυνση. Επίσης, παραγγελίες κρέατος από συνεργαζόμενο δικό μας κρεοπωλείο καθώς και παραδοσιακό φαγητό μαγειρεμένο από εμάς, προσφέρεται κατόπιν ειδικής συνεννόησης.

Οι εκδρομές που προτείνονται μπορεί να γίνονται από τους φιλοξενούμενους με δικό τους μέσο, σύμφωνα με τις παρεχόμενες από εμάς πληροφορίες. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, ή μόνον οδηγού, με ειδική συνεννόηση.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για όλα τα ανωτέρω είναι ο διαχειριστής του κτήματος, Βαγγέλης Μαυρομάτης.

Βαγγέλης Μαυρομάτης:
κινητό: +30 694 552.5178,
e-mail: info@grecorama.gr

Τιμές ενοικίασης & τρόποι καρατήσεων